Automobili

Nova Toyota Land Cruiser, sada možete rezervirati

Gotovo 9 mjeseci nakon predstavljanja, Toyota Land Cruiser iz 2024. sada je spreman za stavljanje na tržište u Italiji, gdje će stići u sljedećih nekoliko tjedana. U međuvremenu je tvrtka otvorila rezervacije za novu generaciju kultnog japanskog terenca, uz polog od 1000 eura.

Na kraju razdoblja prednarudžbe kupci će moći potvrditi ili promijeniti svoje preferencije za odabranu verziju – između razina opreme Adventure i Lounge – dok će također moći izraziti svoje preferencije za posebnu verziju prvog izdanja, koja je dostupna u samo 50 jedinica.

Toyota Land Cruiser 2024, razine opreme
Cijene Toyote Land Cruiser 2024 još nisu objavljene, ali znamo što će različite dostupne razine opreme uključivati.

Standardna Toyota Land Cruiser Adventure ima 18′ aluminijske kotače, LED matrična prednja svjetla, unutrašnjost od sintetičke kože, Toyota Safety Sense sustav pomoći u vožnji, 12,3″ digitalne instrumente, 12,3″ središnji monitor, automatsku dvozonsku klimu i kamere od 360°.

Land Cruiser Lounge dodaje 20′ aluminijske kotače, kožnu unutrašnjost, Head-up zaslon, JBL audio sustav, odvojivu prednju stabilizacijsku polugu, panoramski krov i digitalni retrovizor.

Konačno, Toyotino terensko vozilo u opremi First Edition karakteriziraju 18″ aluminijski kotači s namjenskim dizajnom, dvobojnom karoserijom, kožnim interijerima, raznim estetskim prilagodbama i kružnim LED prednjim svjetlima.

Svi su opremljeni samo 2.8 4-cilindričnim turbodizelskim motorom od 204 KS, u kombinaciji s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem i naravno pogonom na sve kotače.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close