Automobili

Motor Vallei Fest 2023, kompletan program

Nešto manje od mesec dana do Motor Vallei Fest-a 2023 , petog izdanja događaja posvećenog Zemlji motora koji je zakazan od 11. do 14. maja. Sastanak koji će i ove godine imati Modenu u centru, sa brojnim događajima koji će oživeti grad i šire.

Program je pun termina, uključujući razgovore, izložbe, parade automobila i motora od juče i danas, proslave značajnih jubileja i još mnogo toga. U nastavku ćete naći program Motor Vallei Fest-a 2023.

Sastanci
Prvi dan će biti otvoren inauguracionim sastankom u Teatru Pavaroti u Modeni, zakazanim za 9.00, sa predstavnicima vlasti – predsednikom regije Emilija Romanja Stefanom Bonaćinijem, gradonačelnikom Modene Đan Karlom Muzarelijem i predsednikom Unioncamere Andrea Preteom – i predstavnicima italijanskog i međunarodnog automobilskog sveta.

O budućnosti mobilnosti će se razgovarati počevši od glavne teme električne revolucije u Evropi koja je zakazana za 2035. godinu .

Sastanci koji će se nastaviti u popodnevnim časovima sa početkom u 14.30 časova u ulici Via Francesco Selmi u zoni Motor Vallei Accelerator . „Evolucija: sektor i resursi“ i „Inovacije i finansije: digitalizacija, metaverzum i veštačka inteligencija“ neki su od zakazanih razgovora.

U petak 12. maja u 9.30 časova o alternativnim gorivima – e-gorivu , vodoniku i biogorivu – razgovaraće se na skupu “Budućnost, održivost i električna energija” u “Motor Vallei DNK”, zajedno sa generalnim direktorom Formule 1 Stefanom Domenikalijem. i predstavnici različitih brendova Motor Vallei pričaće o novim trendovima u sektoru u odnosu na nove trendove.

Događaji
Takođe u izdanju za 2023. biće prostora za „ Inovacije i talente “, mesto susreta kompanija, mladih, univerziteta i 40 italijanskih i stranih start-ap kompanija. Zakazano za 11. i 12. maj. Talent Talks će biti održan u fondaciji San Karlo, intervencije na kojima će studentima govoriti predstavnici Lamborghinija , Maseratija , Dalare , Dukatija i drugih.

Izložbe
Kao što je pomenuto, Motor Vallei Fest će proslaviti i jubileje i imena koja su Zemlju motora učinila velikom. Imena poput Maura Forgijerija , inženjera iz Modene koji je nastupio na 7 svetskih prvenstava na kojima je osvojio Ferari , kome je otvorena izložba „L’altra storia dell’Ing. Mauro Forghieri“ u Vision Up u Cortile Giulio Cesare Vojne akademije Palazzo Ducale u Modeni.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close