Automobili

Novi BMV serije 5 Touring se pokazuje kao policijski automobil

Novi BMV serije 5 Touring je na putu i ​​trebalo bi da debituje tokom 2024. godine, takođe u 100% električnoj verziji i5 .

Nedavno je skoro definitivan primer primećen na putu tokom poslednjih pretproizvodnih testova, ali sa jedinstvenom posebnošću: kao što se često dešava sa novim BMV-ima , u stvari, automobil je već modifikovan da bi mogao da se uklopi u vozni park kompanije. Nemačka policija , sa tradicionalnom livrejom.

Jedinstven auto
Karoserija serije 5 Touring primećena u Nemačkoj bila je prekrivena prilično invazivnim omotom, na prednjoj strani sa jarkim i reflektujućim bojama tipičnim za automobile „Polizei“, a pozadi sa klasičnom sivom bojom minhenske kompanije.

Deo koji je bio najskriveniji od svih očiju očigledno je bila zadnja polovina, pokrivena kako bi novi , dug i visok krov ostao neprimećen.

Interno nazvan “G61”, nova serija 5 Touring će najverovatnije biti praktično identična limuzini “G60” sve do B stubova. Zbog toga je, u ovom primeru, kompanija odlučila da ne maskira prvu polovinu auto.

Nepoznata mehanika
Automobil ovekovečen na ovim najnovijim špijunskim fotografijama bi u svakom pogledu trebalo da bude i5 , u osnovnoj verziji i bez MSport paketa . Stoga bi to trebalo da bude eDrive40 sa pogonom na zadnje točkove.

Da bismo ga videli uživo, moraćemo da sačekamo najmanje do prvog kvartala 2024. godine , kada će biti predstavljen kako u različitim termalnim i plug-in hibridnim verzijama, tako iu različitim 100% električnim verzijama, sa jednim ili dvostrukim motorom.

Veoma loš M5 bi takođe trebalo da stigne kasnije , sa plug-in hibridnim pogonom preuzetim, barem delimično, iz trenutnog KSM Label Red .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close