Automobili

Audi RS 6 postaje veoma loš sa Priorovim aerodinamičkim kompletom

Audi RS 6 Avant je jedan od najsportskijih karavana sa najviše performansi ikada. 4.0 V8 od 600 KS je garancija u pogledu performansi, dok su brojne intervencije na karoseriji dale nemačkom porodičnom automobilu izgled pravog superautomobila.

Međutim, očigledno je da za neke tjunere standardni RS 6 nije dovoljan. U stvari, Prior i M&D Ekclusive Cardesign su počeli da rade na tome da porodičnom sportskom automobilu daju još više agresivnosti dajući mu novi komplet karoserije i zaista zastrašujuću estetiku.

Spreman za trčanje
Aerodinamički komplet pod nazivom “PD6RS” transformiše RS 6 Avant u svakom delu. Prednji deo deluje još agresivnije zahvaljujući novom razdelniku, novom poklopcu motora i bočnim perajima postavljenim na branike.

Iza nalazimo dva spojlera , jedan na krovu i jedan ispod zadnjeg stakla, dok je difuzor još opasniji, toliko da se čini da potiče od trkačkog automobila.

Štaviše, Audi je opremljen kovanim aluminijumskim felnama 10,5k22 inča Z-Performance ZP.FORGED 16, koje su postavljene na gume Pirelli P Zero 285/30ZR22. Konačno, tjuneri su smanjili visinu vožnje RS 6 Avant za centimetar postavljanjem novog H&R sportskog ogibljenja.

novi “glas”
Tim je takođe 4-litarskom tvin-turbo V8 sa 600 KS i 800 Nm dao snažniji glas uz pomoć A krapovič Evolution Line izduvnog sistema od titanijuma . Sa svojim ovalnim izduvnim cevima prekrivenim karbonskim vlaknima tipičnom za RS, on je takođe savršena vizuelna dopuna Prior PD6RS kompletu.

Svako ko želi da stavi takav RS 6 Avant u garažu mora se pripremiti da ispiše prilično veliki ček. Primer na fotografijama, zapravo, prodaje M&D Ekclusive Cardesign za 145.000 evra .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close