Automobili

BMV M4 Shooting Brake i M3 Touring kao praznik za oči

Nisu li njih dvoje lepi u prikazivanju?
Novi BMV M4 i M3 dostupni su samo kao kupe i limuzina. Nedavno je BMV objavio da neće biti BMV-a M4 Gran Coupe iz straha da bi mogao zaseniti M3. Međutim, pored M4 Cabriolet , proizvođač automobila sa sedištem u Minhenu prvi put će predstaviti i M3 Touring .

Grafički Picasso po imenu Sugar Design već je prilično realistično dizajnirao M3 Touring, kao i verzija M4 koja je, u skladu s imenom, zaista šećer. To je puška kočnica koja se nažalost nikada neće pojaviti … Ali mi i dalje imamo pravo da sanjamo i zaista nam se sviđa ovo prikazivanje M4 puška kočnice!

Prednji deo automobila zadržava KSKSL rešetku za bubreg, ali pozadi krov pada manje nego na kupeu i formira manje nagnuto zadnje staklo koje oslobađa više prostora u prtljažniku. Stajling ove M4 Shooting Brake oduzima dah. Ako BMV ili izvršni direktor Oliver Zipse želi da proširi asortiman M4, sve što možemo je da viknemo: Pogledaj, Oli!

Reklama o kaputima
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik

Zamišljamo da će ova BMV M4 Shooting Brake dobiti dvostruko napunjeni linijski šestocilindrič zapremine 3,0 litra, koji razvija 510 ks. Snaga bi se mogla preneti na sva četiri točka preko kDrive sistema za pogon na sva četiri točka , koji će uskoro debitovati u M3 i M4 .

Što se tiče ilustracije M3 Touring, nema sumnje da je prilično blizu serijskom modelu koji će biti objavljen vrlo brzo. BMV još nije najavio datum prezentacije, ali prototipi se već krive Minhenom.

Takođe čekamo lansiranje M4 CS ili CSL , koji je trenutno u fazi izrade. Verovatno će se proizvoditi u ograničenom broju i isporučivati više od 510 konjskih snaga. Ovde možete pročitati kako je BMV M3 CS F80 (2019) prošao na testu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close