Automobili

Evo Rolls-Roicea „Made in Itali“

Luksuz i prilagođavanje u stilu Made in Itali. Ovako možemo sumirati Ares Coupe , novu kreaciju iz ateljea Modena zasnovanu na Rolls-Roice Phantomu . Uzimajući inspiraciju iz linija engleskog vodećeg broda, tehničari iz Emilijana su dodali niz namenskih prilagođavanja kako bi ga učinili još ekskluzivnijim.

Štaviše, kao i svaki primer koji je modelirao Ares, ovaj Coupe takođe može biti napravljen bukvalno po meri na osnovu preferencija i ukusa vlasnika.

Italijansko zanatstvo
Zadržavajući originalne proporcije, Ares Coupe ima još moderniji dinamički oblik i ima ličnu estetiku. Dostupan u crnoj ili beloj boji, ovaj specijalni Rolls-Roice ima haubu od ružičastog zlata i vetrobran, dok je 24-inčne točkove kreirao Ares specijalno za ovu kreaciju.

Ekskluzivnost Phantomu dodaju nekoliko spoljašnjih panela od ugljeničnih vlakana i redizajnirana prednja vrata.

Na brodu, stručnjaci iz Modene su redizajnirali različite delove kontrolne table i vrata, dodajući kožne presvlake sa dijamantskom teksturom. Međutim, kao što je pomenuto, izgled svakog primerka može se radikalno promeniti, s obzirom na to da se kupcima daje mogućnost da biraju materijale i boje iz veoma velikog kataloga.

V12 se ne menja
Nema posebnih podešavanja za 6,75-litarski V12 . Stoga je Ares Coupe takođe opremljen sa 563 KS i 900 Nm i kombinovan je sa 8-stepenim automatskim menjačem koji prenosi snagu samo na zadnje točkove.

Ares ne precizira cenu ovog prilično određenog Rolls-Roice Phantoma , ali ističe da je u pitanju ograničeno izdanje. Smatramo, međutim, da je cenovnik kupea veći od pola miliona evra koliko je potrebno za serijski Rols Rojs .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close