Automobili

Porsche 911 Techart GTstreet R iznenadio je na ulici

Estetske promene, ali i u motoru.
Porsche 911 Turbo S je već sportski automobil čija je reputacija je dobro uspostavljen. Ali u Techartu volimo ići malo dalje od onoga što nudi Turbo S. U 2016. godini preparator je predstavio GTstreet R, model od 720 ks sa mnogim vizuelnim poboljšanjima, ali i performansama. I imaće naslednika, kao što je prikazano na ovim špijunskim snimcima u kojima je snimljeno lagano zakamuflirano testno vozilo na ulicama Stuttgarta.

Automobil nosi maskirnu masku na zadnjem braniku i prednjem haubu, gde je većina promena skrivena. Kupe ima novi prednji branik sa poboljšanom aerodinamikom zahvaljujući novom dizajnu i novim preklopnicima od karbonskih vlakana. Hauba je takođe različita, sa velikim usisnicima za vazduh sličnim onima kod GT3 . Ovo će smanjiti podizanje nosnog zupčanika velikom brzinom. Ove modifikacije uokvirene su širim prednjim blatobranima, koji takođe nose svoje agresivne otvore u GT2 stilu.

Galerija: Techart GTstreet R špijunske fotografije
Techart GTStreet R Spi Photos
7 Slike
Zadnji deo sadrži agresivniji odbojnik koji se nalazi iznad novog difuzera u kojem se nalazi par masivnih centralnih izduvnih cevi. Najveća promena na zadnjem delu je spojler sa aktivnim ugljeničnim vlaknima. Spojler dramatičnog izgleda, ali koji će takođe pomoći da se dodatno poboljša potisna sila.

Modifikovani 911 takođe ima nove točkove – Formula VI Race točkove opremljene aerodinamičnim diskovima od karbonskih vlakana (verovatno). Unutrašnjost ovog testnog vozila nije promenjena, ali krajnji proizvod će verovatno imati dodir sa Techart-om svuda. Prethodni GTstreet R imao je sportska sedišta, ručno rađene dorade i druge modifikacije.

Ovaj novi izgled dolazi sa novom snagom. Očekuje se da će Techart GTstreet R isporučiti 720 konjskih snaga (529 kilovata) i 900 njuton metara obrtnog momenta. Druga konfiguracija snage trebalo bi da proizvede oko 810 konjskih snaga. Nejasno je kada će Techart zvanično predstaviti ovo čudovište, ali verovatno u narednim nedeljama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close