Automobili

Vrhunska verzija Audi A8 Horch: Ovako bi mogao da izgleda

Novi konkurent za Mercedes-Maibach S-klasu?
Ako niste glavni industrijalac, privatni bankar ili državni gost, možda se pitate zašto su luksuzne limuzine zapravo potrebne u ovoj zemlji. Ali pogledajte SAD i, pre svega, Kinu i videćete – takva S klasa se i dalje prodaje poput vrućih kolača. Na Dalekom istoku, posebno superluksuzna Maibach varijanta sa svojim plusom u međuosovinskom razmaku, hromu i unutrašnjim glupostima.

Audi trenutno priprema popravku svog čarobnog tepiha A8 i čini se da bi neko želeo i komad profitabilne torte Maibach. Barem to sugeriše trenutne slike Erlkoniga , koje upućuju na vrhunsku plemenitu varijantu sa prestižnom opremom za slušanje.

Naši prijatelji na Kolesa.ru pretvorili su prototipove slika u dva prikaza koja pokazuju kako bi mogao izgledati Audi A8 Horch. Poput nas, i naši grafičari ne očekuju automobil koji se bitno razlikuje od ostatka portfelja A8. Osnova će verovatno biti A8 L sa dugim međuosovinskim rastojanjem. Izuzetno dugo međuosovinsko rastojanje kao u Maibach S klasi je prilično malo verovatno.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Glavne razlike u odnosu na konvencionalni A8 verovatno će biti u zadnjem delu (više hroma) i u rešetki (mnogo više hroma!). Pored toga, mogu se očekivati i specijalni točkovi. Na do sada viđenim prototipovima, donji deo C stubova takođe je bio prekriven kamuflažom. Ispod se može sakriti logo sa elegantnim slovom „H“.

Dodatni detalji o mogućem A8 L Horch, ako se čak i tako naziva, još uvek nisu dostupni. Prema nekim izveštajima, odlučno prestižna varijanta biće ponuđena sa V12. To bi bilo posebno dobrodošlo u Kini. S obzirom da dvanaest cilindra nikada nije bio ponuđen u trenutnoj generaciji A8, ovo izgleda više nego upitno.

Sve ostalo trebalo bi da saznamo za nekoliko meseci, kada Audi predstavi facelift A8.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close